Духовні бесіди. Випуск №2. Гість студії о. Зеновій Середницький

Вашій увазі запис прямого ефіру нової радіопрограми «Духовні бесіди на радіо Радехів ФМ».

У програмі на запитання мешканців нашого краю відповідають та духовно навчають священики і духовенство.

Гість студії – настоятель парафії Святого Великомученика Димитрія Солунського у селі Немилів Радехівського району, благочинний митрофорний протоєрей, добрий богослов та духівник Зеновій Середницький.

ТАЙМ-КОДИ:

02.38 – Яка користь людині від таїнств, якщо вона далека від церкви і не має поняття в цих таїнствах. Наприклад багато молодих вінчається тому що цього хочуть їх батьки, не розуміючи сили вінчальної присяги.

11:18 – сумніви у вірі приходять через слабкість духу чи гордість. Як зруйнувати сумніви у вірі.

20:05 – чи на сповіді треба в подробицях  розказувати про свої гріхи. І чи є достатнім на сповіді сказати що я судила, обмовляла людей. Чи є доброю така сповідь.

22:27 – Чому в деяких церквах допускають до частого причастя, навіть без сповіді, а в деяких не можна часто причащатися.

28:39 – На роботі всі один одного обговорюють, обсуждають, закликають до таких розмов і мене, як зберегти добрі стосунки з колегами по роботі і не піддатися гріху осудження.

34:30 – Часто бачу в громадському транспорті, особливо у Львові, як люди проїжджаючи повз церкви хрестяться, осіняють себе хресним знаменням, особливо молодь, яка поряд з тим не поступиться місцем старшим і літнім людям.

40:00 – Довкола нас одне беззаконня, брехня, лицемірство і грошолюбство, особливо серед тих людей які займають високі політичні посади, з цим треба якось боротися, садити злочинців в тюрми чи прощати їх.

Related posts

Хресна дорога « Чому плаче Ісус». Радехівська школа мистецтв ім. м. А. Шептицького . Літопис.

З Богом, можливо все. Оксана Трухіна. Парафія св. Микола. Літопис.

Правдиве слово очевидців про історію рідного краю. Юрій Сухар.

Увага: інформаційний сайт ТРК "Радехів" використовує файли cookies. Дізнатись більше