Небезпечне коронавірусне захворювання не відступає

Як передає інформаційна сторінка Радехівської районної державної адміністрації у Facebook, за останній період на Львівщині і Радехівщині зокрема, суттєво зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Підвищення рівня захворюваності є наслідком досить легковажного ставлення наших співгромадян до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо дотримання карантинних обмежувальних заходів.

Як свідчать опитування, люди втомилися від суворих карантинних заходів, прагнуть якнайшвидше повернутися до звичайного ритму життя. Чимало наших співгромадян взагалі не вірить в існування вірусної інфекції Covid-19 і запевняє що то вигадки масонів, політиків, бізнесменів тощо.

Нагадуємо про те, що небезпечний вірус таки існує, і особистий захист важливий та необхідний, особливо зараз коли вірус діагностується  на Радехівщині. Пропонуємо вашій увазі фрагмент запису телефонної розмови з жителькою Жовтанецької об’єднаної територіальної громади, начальницею відділу культури Жовтанецької ОТГ пані Надією Шостак, яка зараз знаходиться на стаціонарному лікуванні в Кам’янка-Бузькій районній лікарні і в якої виявили небезпечний китайський коронавірус ковід 19. Нашому радіо “Радехів ФМ”, пані Надія розповіла як захворіла на загрозливий вірус, як відбувається процес лікування і як важливо зараз не легковажити карантином і бути максимально уважним та обережним аби вберегти своє здоров’я та здоров’я своїх рідних від небезпеки захворювання.

Business news: відеоспостереження у ліфтах Kolman Industry

Related posts

Слово Боже на щодень

Короткі віхи свідомого життя. Йосип Парубочий. Вічна пам’ять.

Хресна дорога « Чому плаче Ісус». Радехівська школа мистецтв ім. м. А. Шептицького . Літопис.

Увага: інформаційний сайт ТРК "Радехів" використовує файли cookies. Дізнатись більше