4 липня – День національної поліції України

Професійне свято українських правоохоронців встановлено 2018 року згідно з указу Президента. Як знаємо, після трагічних подій Революції Гідності в українському суспільстві виникла нагальна потреба у реформуванні силових структур, зокрема і в реформуванні української правоохоронної системи.

Зрештою, після довгих дискусій, 2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила Закон «Про Національну поліцію», а 4 липня 2015 року нова українська поліція склала присягу, що ознаменувало новий етап розвитку та функціонування правоохоронної системи України. День національної поліції України святкується на вседержавному рівні, тому у сесійній залі Hадехівської районної ради напередодні свята правоохоронців, 3 липня 2020 року, відбулися урочистості з нагоди пошанування працівників Радехівського відділення поліції Червоноградського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Новини компаній: західноукраїнська ліфтова компанія з продажу, поставки, монтажу, експертизи та диспетчеризації kolman.com.ua пропонує гарні знижки на ліфти, ескалатори та ін. пасажиропідйомнеі вантажопідйомне обладнання як для нового будівництва, так і для відновлення чи модернізації діючих пристроїв

Related posts

Хресна дорога « Чому плаче Ісус». Радехівська школа мистецтв ім. м. А. Шептицького . Літопис.

З Богом, можливо все. Оксана Трухіна. Парафія св. Микола. Літопис.

Правдиве слово очевидців про історію рідного краю. Юрій Сухар.

Увага: інформаційний сайт ТРК "Радехів" використовує файли cookies. Дізнатись більше