На території Радехівської громади діють нові обмеження

Рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Радехівської міської ради.

За результатами доповідей завідувача Радехівським районним відділомДержавної установи «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»  Дуденка А. С., директора КНП «Радехівська ЦРЛ» Цибулі Л. Й, враховуючи результати проведеного відділом організації діяльності закладів освіти Радехівської міської ради моніторингу захворюваності серед учнів, вчителів та працівників у закладах загальної середньої освіти Радехівської  міської територіальної громади  та обговорення, міська комісія вирішила: враховуючи негативну динаміку зростання числа виявлення хворих на СОVID-19 у тому числі тих, що потребують стаціонарного лікування додатково до карантинних обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України, встановити, що  на території Радехівської територіальної громади  діють наступні обмеження:

Заборона функціонування закладу, у випадку відсутності підтверджуючих документів у 100% працюючого персоналу про здійснення вакцинації (жовтий або зелений сертифікат) або негативного результату тестування на СОVID-19.

З 25.10.2021 року – заклади працюватимуть за умови наявності підтверджуючих документів у 100 % працюючого персоналу та відвідувачів закладу про здійснення вакцинації (жовтий або зелений сертифікат) або негативного результату тестування на СОVID-19 

Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо). Заклади працюють за умови наповненості відвідувачами не більше 50%, не більше 4 людей за одним столом, відстань між столами 1,5 м.

Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення. Заклади працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м кв. площі закладу (в основу розрахунку не беруться площа приміщень, які не використовуються в обслуговуванні відвідувачів).

         Приймання відвідувачів закладів культури. Заклади працюють за умови заповненості не більше 50%, або 1 людина на 10 м кв. площі закладу (в основу розрахунку не беруться площа приміщень, які не використовуються в обслуговуванні відвідувачів).

Діяльність ринків, крім продовольчих. Ринки працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м кв. площі ринку (в основу розрахунку не беруться площа, яка не використовуються в обслуговуванні відвідувачів).

Відділу організації діяльності закладів освіти Радехівської міської ради:

      Продовжити канікули для учнів закладів загальної середньої освіти з  25 по 31 жовтня  2021 року з метою підготовки до проведення дистанційного навчання.

      Призупинити до особливого розпорядження функціонування закладів дошкільної освіти  у яких є газове опалення.   Функціонування закладів дошкільної освіти проводити за умови наявності підтверджуючих документів про вакцинацію у 100 % працюючого персоналу або негативного результату тестування на СОVID-19 .

Related posts

Хресна дорога « Чому плаче Ісус». Радехівська школа мистецтв ім. м. А. Шептицького . Літопис.

З Богом, можливо все. Оксана Трухіна. Парафія св. Микола. Літопис.

Правдиве слово очевидців про історію рідного краю. Юрій Сухар.

Увага: інформаційний сайт ТРК "Радехів" використовує файли cookies. Дізнатись більше