Районний літературний конкурс «Первоцвіт» 2023 оголошує набір творів!

Віримо, що художнє слово здатне підтримати у непрості часи своєю життєствердністю, глибиною та чистотою. Тому цьогоріч знаний на Радехівщині конкурс відновлює свою роботу та відбудеться уже 14-ий раз поспіль. Разом з тим змінюються умови конкурсу – відтепер на розгляд журі запрошуємо надсилати не лише твори дітей від 6 років та старших учнів, але і всіх охочих зрілих авторів.

Отож, до розгляду приймаються твори:

  • У жанрі поезія (бажано надсилати добірки до 10 текстів); коротка проза (новели, оповідання до 15 сторінок тексту), твори для дітей, пісенна лірика.
  • Вік: починаючи від  6 років до старшого (необмежено).
  • До рукопису творів слід додати коротку інформацію про себе, село, місто проживання, вік, контактний номер телефону.

Твори та інформацію про автора слід приносити у Публічну бібліотеку Радехівської міської ради за адресою вул. Львівська, 12 або надсилати на електронну скриньку співорганізаторів конкурсу Наталії Мандюк nataliya.manduk@gmail.com  чи Мар’яни Пильник (Зеленюк) – MaryanaZel@ukr.net  до 10 березня 2023 року включно. Цьогоріч на конкурс запрошено авторів Володимир Тимчук (м. Львів) та Ірена Яніцька (м. Червоноград). Запрошення з вказанням місця та дати проведення буде повідомлено додатково, тому прохання обов’язково вказувати свої контактні дані.  З побажаннями натхнення та перемоги, оргкомітет конкурсу «Первоцвіт». Контакти для зворотного зв’язку: 097 351 81 73 Наталія Мандюк; 067 99 123 78 Мар’яна Пильник.

Related posts

Слово Боже на щодень

Короткі віхи свідомого життя. Йосип Парубочий. Вічна пам’ять.

Хресна дорога « Чому плаче Ісус». Радехівська школа мистецтв ім. м. А. Шептицького . Літопис.

Увага: інформаційний сайт ТРК "Радехів" використовує файли cookies. Дізнатись більше