В історію ДП “Радехівське ЛМГ” вписано ще одну сторінку

З Божого Благословення,  стараннями трудового колективу та доброї волі керівництва яке дбає за духовність  9 липня 2020 року на території лісокомплексу підприємства було відкрито і освячено капличку Матері Божої, –  місце для спілкування з Богом.

Обряд освячення провели священики церкви св.. Миколая чудотворця міста Радехова отець Юрій Михалюк, о.  Володимир Царик та о. Ярослав Лепех. 

 Особливі слова вдячності керівник підприємства Степан Данькевич висловив будівничим каплички. Того дня розділити радість свята до лісівників завітали районне та міське керівництво, керівники підприємств та установ. З вітальними промовами до учасників дійства звернулися поважні гості: голова Радехівської районної ради Марія Климочко, голова Радехівської РДА Степан Рудницький, міський голова Радехівської об’єднаної територіальної громади Степан Коханчук. Варто зауважити, що тепер уже на усіх вїздних дорогах у наше місто побудовано каплички з фігурами Матінки Божої, а зі сторони Луцька чи Стоянова побудовано величаву постать Ісусу Христа. Можна сказати відновлено історичну справедливість, адже з покон віків на вїздах у наше місто стояли духовні обереги, які радо зустрічають гостей та благословляють подорожуючих на добру дорогу і охороняють наше місто.

Related posts

Короткі віхи свідомого життя. Йосип Парубочий.

Хресна дорога « Чому плаче Ісус». Радехівська школа мистецтв ім. м. А. Шептицького . Літопис.

З Богом, можливо все. Оксана Трухіна. Парафія св. Микола. Літопис.

Увага: інформаційний сайт ТРК "Радехів" використовує файли cookies. Дізнатись більше